Klantenservice

Verzenden

Wanneer jij je order hebt geplaatst, gaan wij aan de slag om jouw bestelling in orde te maken. Wij proberen elke verzending zo snel mogelijk te versturen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte van je pakket. De verzendkosten bedragen maximaal €7,50. Daarnaast worden bestelling vanaf €50,00 gratis bezorgd.

Retourneren

Wij doen ons uiterste best om u via onze website te informeren over onze producten. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet 100% tevreden bent. U kunt uw bestelling of artikel(en) zonder probleem retourneren of omruilen binnen 14 dagen na ontvangst. Hieronder kunt u onze voorwaarden vinden. 

Voorwaarden
De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

 • De artikelen dienen binnen 14 dagen na bestelling voor retour bij ons worden aangemeld.
 • De artikelen dienen in originele staat teruggestuurd te worden.
 • Wanneer u een defect/beschadigd of verkeerd geleverd artikel hebt ontvangen, dient u dit vooraf te melden. 
 • Artikelen dienen :
  - Ongedragen en onbeschadigd te zijn (passen is toegestaan).
  - Ongewassen te zijn.
  - Niet door u of derde hersteld te zijn (of een poging daartoe).
 • Retourzendingen zijn voor eigen risico. Ook voor de kosten om het artikel retour te sturen bent u als klant zelf verantwoordelijk.

Hoe kun je retourneren?
1. Stuur een e-mail naar info@iniemienies.nl
2. Vermeld je naam en ordernummer
3. Geef aan welk artikel je wilt annuleren en de reden van retourneren

Naar aanleiding van je e-mail krijg je van ons een reactie en nemen we je retour in behandeling. Vervolgens kun je de producten, in originele staat en verpakking, naar ons retour sturen. Het is van belang dat de naam en ordernummer zijn toegevoegd aan de retourzending, zodat wij de retour bij binnenkomst kunnen verwerken.

Wanneer wij de retourzending in juiste staat hebben ontvangen, zullen wij overgaan tot terugbetaling. De terugbetaling vindt plaats binnen 7 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen.

Betaalmethoden

Bij Iniemienies kunt u gebruik maken van de volgende betaalmogelijkheden:

 • IDeal:
  Snel en makkelijk online betalen via ABN Amro, Fortis, ING, Friesland bank, Rabobank, ASN bank en SNS bank. U betaald géén extra kosten.
 • Overboeking via bank:
  Zodra u uw bestelling heeft afgerond, ontvangt u een mail met daarin onze bankgegevens. Zodra de betaling op onze rekening staat, wordt uw order verwerkt. De bestelling wordt twee dagen voor u vastgehouden.
 • Visa, Mastercard, Maestro
  Snel en makkelijk online betalen met uw Visa, Mastercard of Maestro. 

Klachten

Heeft u een klacht over uw bestelling? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@iniemienies.nl.
Mocht een artikel beschadigd zijn bij ontvangst, dan dient u dit zo snel mogelijk, maar uiterlijk 8 werkdagen na ontvangst, bij ons te melden.